Connect with us

FC Mostar SG

PREDSJEDNIK MOSTARA SG NAKON OSVAJANJA TITULE: -“NA OVOM NEĆEMO STATI.”

Pobjedom nad Salinesom u Tuzli, Mostar SG Staklorad osigurao je naslov prvaka BiH, drugi uzastopni, i to četiri kola prije kraja.

                   Predsjednik Mostar SG Amel Bajgorić

Rezultat je to predanog rada svih uposlenika kluba, a posebno stručnog štaba i igrača koji su na svojim leđima ponijeli najviše tereta.

“Ponosi smo na igrače i na sve uspjehe koje smo ostvarili tokom dvije posljednje godine. Ovo je još jedna potvrda da smo i organizacijski i igrački u ovom trenutku najkvalitetniji u zemlji. I na ovom nećemo stati. Nastavljamo rasti i pomjerati granice u svakom smislu. Mi smo relativno mlad klub, a ovo je još jedan ogroman uspjeh”, rekao je predsjednik kluba Amel Bajgorić.

Mostarci će i narednog ljeta nastupiti u Ligi prvaka.

“Bogatiji smo za prošlogodišnje iskustvo. Debi u Ligi prvaka bio je uspješan, a nadamo se da će naredni nastup biti još i bolji. Ipak, dugo je dotad. Prvi naredni cilj je osvajanje Kupa BiH. Vremena nema mnogo, pred nama je prvi meč protiv Centra u kojem ćemo nastojati pobijediti i osigurati mirniji revanš u Sarajevu. Respektujemo tim Centra, ali ipak smatramo da smo kvalitetniji”, dodao je prvi čovjek Mostar SG Staklorada.

 

Izvor: sportsport.ba

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Mostar SG