Connect with us

FC Centar

U CENTRU OPTIMISTIČNI PRED SUTRAŠNJI DERBI

Sutra se u Sarajevu igra veliki derbi Premijer futsal lige BiH između Centra i Mostar SG-a. Mostarci su svakako favoriti u ovom meču, ali sigurno je da se Centar neće lako predati.

Mostar SG je u porazu od Željezničara pokazao da nije nepobjediv, što daje nadu izabranicima Dženana Muminovića koji je i govorio pred ovaj meč.

“Očekujemo dobru utakmicu dva najkvalitetnija futsal kluba u Bosni i Hercegovini. Većina reprezentativaca naše zemlje dolazi upravo iz ove dvije ekipe i to dovoljno govori o kvalitetu predstojećeg susreta. Mi smo maksimalno spremni za ovaj meč. Kao domaćini potrudićemo se da naše sportske prijatelje iz Mostara dočekamo onako kako dolikuje, a publici da pružimo spektakl u kojem će uživati u majstorijama najboljih bh malonogometaša”, kazao je Muminović pred ovaj meč.

Kapiten Nijaz Cuni Mulahmetović je optimističan pred derbi: – “Spremni smo za utakmicu i sa nestrpljenjem dočekujemo šampiona, koji je favorit u ovom meču, što je za nas svakako olakšavajuća okolnost. Daćemo sve od sebe da pobjedimo i tako nastavimo njihovu lošu seriju u ligi .”

 

Meč između Centra i Mostar SG-a igra se u nedjelju sa početkom u 18 sati.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Centar