Connect with us

HFC Zrinjski

Zrinjski u nedelju domaćin Leotaru: Povratak kapitena Drežnjaka na parket

HFC Zrinjski iz Mostara će u nedelju u meču 12. kola Premijer futsal lige BiH biti domaćin KMF Leotar iz Trebinja, a ta utakmica je za “Plemiće” značajna i zbog povratka njihovog kapitena Ivana Drežnjaka u sastav nakon duže vremena.

Ivan Drežnjak

Zrinjski trenutno zauzima treću poziciju sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani sarajevski Centar, s tim što Sarajlije imaju utakmicu manje.

Leotar na gostovanje u Mostar stiže u toku grčevite borbe za opstanak, pošto imaju osvojenih 9 bodova kao i prva ekipa ispod crte, Beli Anđeo, ali zbog bolje gol razlike za sada su premijerligaš i naredne sezone.

Utakmice ovih rivala su uvijek bile zanimljive, pa nema sumnje da će tako biti i u nedelju u dvorani “Bijeli Brijeg”.

Za mostarsku ekipu ova utakmica je značajna i zbog povratka kapiten Ivana Drežnjaka u sastav nakon duže vremena.

Naime, kapiten Zrinjskog je ljetos doživio tešku saobraćajnu nesreću zbog koje je odsustvao sa parketa od početka sezone.

U razgovoru za naš portal, Ivan Drežnjak, je najavio svoj povratak na teren, te poručio da još uvijek nije u željenoj formi, ali da će dati sve od sebe da se što prije potpuno spremi.

Najbitnije je da sam potpuno spreman za trening i za ozbiljne stvari. Trenutno sam daleko od željene forme, ali uz pravi program biću onaj pravi kada bude najvažnije, a to je play-off. Nedostajao mi je futsal, ali sam bio uz ekipu od samog početka i jedva čekam da konačno zaigram. Moja prva utakmica će biti u nedelju protiv Leotara i nadam se osvajanju nova tri boda, ja ću dati sve od sebe da ispunimo taj cilj. Ambicije su naravno play-off a nakon toga korak po korak, nadam se do samog kraja“, rekao je kapiten Zrinjskog za 4plus1.ba

Meč 12. kola Premijer futsal lige BiH između Zrinjskog i Leotara na programu je u nedelju, 10. februara, u 20:00h u Sportskoj dvorani “Bijeli Brijeg” u Mostaru.

Trenutnu tabelu Premijer futsal lige BiH možete pogledati na ovom linku.


Pridružite se našoj Viber zajednici i pratite sva dešavanja iz svijeta futsala u BiH i šire klikom na označeno polje ispod.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in HFC Zrinjski