Connect with us

FC Mostar SG

Galić: Pobjedu poklanjamo našim navijačima

Sinoć je u maloj dvorani tuzlanskog “Mejdana” odigrana druga polufinalna utakmica play-off doigravanja za prvaka Premijer futsal ligu BiH. Futsaleri Mostar SG ‘Staklorad’ u ovom meču ušli su jasno sa jednim ciljem, a to je pobjeda, te su sa visokih 2:7, i pobijedili, te zakazli treću utakmicu u Mostaru.

Stanislav Galić (br.12)

Povodom jučerašnje utakmice, koja je odigrana u Tuzli između FC Salinesa i FC Mostar SG ‘Staklorada’, porazgovarali smo sa golmanom akutlenog prvaka BiH, Stanislavom Galić koji kako kaže znali su kvalitetu protivnika, ali su znali ako odigraju na njihvo nivou da će doći do željenog rezultata:

“U miru smo se pripremali za uzvrat u Tuzli. Znali smo kvalitetu protivnika, a prije svega naš kavlitet, te smo znali ako odigramo na našem nivou da ćemo doći do željenog rezlutata.”

Kako Galić kaže još ništa nije gotovo, tu je i treća utakmica:

Još ništa nije gotovo. Tri dana imamo za pripremu za treću utakmicu i maksimalno ozbiljno ćemo shvatit ekipu Salinesa, a tako ćemo i pristupit utakmici.
Ovu pobjedu poklanjamo našim navijačima koji su uz nas nakon lošeg rezlutata u prvoj utakmici, vjerovali u nas, te nam u Tuzli pružili veliku podršku.”



Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Mostar SG