Connect with us

Prva liga RS

KREĆE PRVOLIGAŠKI KARAVAN U RS

Prva liga Republike Srpske kreće danas ,a na programu su dva meča. Titulu brani Ugljevik koji sutra dočekuje Jahorinu sa Pala. Kolo zatvaraju Sokrates i Beli anđeo u četvrtak 9.11.

KMF Čelinac – KMF Ljubić (18,00) ,sudije Žarić Dragan (Kotor Varoš) i Aleksić Nemanja (Banja Luka)

U Čelincu se sastaju na jednoj strani izmjenjena ekipa Čelinca, koju je napustio veliki broj igrača po ispadanju iz lige, te Prnjavorčani s druge strane koji uvijek ciljaju visok plasman ali do njega teško dolaze.

KMF Kotor Varoš – KMF Ljubinje (19,00) ,sudije Ajder Vanja (Banja Luka) i Đermanović Branimir (Čelinac)

Danas još igraju KMF Kotor Varoš i KMF Ljubinje. Jasno je da Ljubinjci van svoga “Borovika” nisu toliko opasna ekipa ali znali su nekada pomrsiti račune domaćinu. Kotor Varoš je šampion druge lige, vratio se u prvoligaški karavan, te znatno pojačao ekipu, a jedno od najzvučnijih je Slađenko Janković mladi reprezentativac BiH .

KMF Ugljevik – KMF Jahorina (nedjelja 20,00), sudije Perić Danijel (Bijeljina) i Vuković Radmilo (Bijeljina)

Svi će pokušati da skinu KMF Ugljevik, ekipu koja posljednjih godina igra sjajno u Prvoj ligi Republike Srpske ali zbog nedostatka uslova ne ulazi u viši rang. Ponovo Ugljevik ima kvalitetnu ekipu, a prvi test biće im KMF Jahorina. Paljani su doživjeli određene promjene u igračkom kadru,neki igrači su otišli, neki došli i meč sa Ugljevikom na startu sezone je pravo mjerilo koliko Paljani mogu.

KMF Sokrates – KMF Beli anđeo (četvrtak 21,00), sudije Ilinčić Goran (Prijedor) i Panić Bojan  (Prijedor)

Kolo će zatvoriti u četvrtak 9. novembra banjalučki Sokrates i debitant u Prvoj ligi “Beli anđeo” iz Popova polja. Sokrates će kao i uvijek biti prijetnja po svakoga, dok je Beli anđeo za mnoge nepoznanica ali su prethodne godine u svome timu imali nekoliko dobro poznatih semberskih igrača futsala.

 

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Prva liga RS