Connect with us

KUP

DE SOUZA(MOSTAR SG):-“JEDAN CILJ JE OSTVAREN, IDEMO PO DRUGI.”

De Souza: Jedan cilj je ostvaren, sad idemo po drugi. Još na početku sezone iz ovog su kluba poručili da je cilj dupla kruna, pa shodno tim najavama, priželjkuju i pobjedu sutra, kojom bi mirniji otišli na revanš u Sarajevo.

Nakon što su ovjerili naslov prvaka Bosne i Hercegovine igrači Futsal kluba Mostar SG Staklorad u srijedu su domaćini Centru u prvom susretu finala Kupa BiH. Još na početku sezone iz ovog su kluba poručili da je cilj dupla kruna, pa shodno tim najavama, priželjkuju i pobjedu sutra, kojom bi mirniji otišli na revanš u Sarajevo.

”Derbiji sa Centrom uvijek su teški. Ovog će puta biti još i teže jer je riječ o utakmici koja ima veliku važnost jer se igra za trofej. Dobro smo se pripremili, a naša forma je veoma dobra, tako da se nadamo pobjedi”, izjavio je Daniel Marinho De Souza.

Upitali smo i kojim bi rezultatom bio zadovoljan u prvom susretu finala.

”Veoma važno je da u prvoj utakmici koja se igra u našoj dvorani ostvarimo dobar rezultat. Ipak, konačna potvrda o pobjedniku Kupa će pasti u Sarajevu. Cilj je dupla kruna, jedan od dva cilja je već ostvaren, po drugi idemo”, dodao je De Souza.

Upitan za nastup na sutrašnjoj utakmici zbog lakše ozlijede je kapetan Marijo Aladžić.

 

Izvor: Bljesak.info

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in KUP