Connect with us

FC Centar

DŽENAN MUMINOVIĆ UOČI VEČERAŠNJEG MEČA: “CENTAR JE SVE SNAGE USMJERIO PREMA KUPU BiH”.

Sarajevski Centar će večeras na svom parketu ugostiti prvaka Prve lige FBiH grupa ”jug’, MNK Bubamara iz Cazina u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine.

Prvi čovjek kluba, Dženan Muminović, rekao je u razgovoru za portal sport1.ba  da je ekipa sve snage usmjerila ka Kupu, nakon neuspjeha u prvenstvu, te da bi sve osim plasmana u finale bilo neuspjeh.

-Poslije neuspjeha u prvenstvu mi smo sve bacili na kup takmičenje. Iskusnija smo ekipa, igramo na svom terenu, i sve osim prolaza dalje bilo bi neuspjeh za naš tim. Imamo nekih manjih kadrovskih problema, no to nam ne bi smjelo predstavljati problem, rekao je prvi čovjek Centra, Dženan Muminović. On dodaje da ekipu Bubamare ne poznaju mnogo, ali da je dovoljan poziv na oprez to što su oni prvaci Prve lige Federacije BIH. – Iskreno ne poznajemo mnogo ekipu Bubamare. Ali, sama činjenica da su osvojili Prvu ligu Federacije BiH dovoljno govori o tome da su kvalitetna ekipa. Ipak, ponavljam, mi smo iskusnija ekipa, igramo na domaćem terenu, i sve osim naše pobjede bilo bi veliko iznenađenje. Utakmica MNK Centar – MNK Bubamara igra se večeras  od 18,00 u dvorani Skenderija.

 

Izvor: sport1.ba

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Centar