Connect with us

Premijer futsal liga BiH

ENEZ CRNALIĆ I ZVANIČNO NAPUSTIO KLUPU MNK SOFIĆ

Kao što smo i najavljivali, MNK Sofić iz Buturović Polja i zvanično je ostao bez trenera.

Enez Crnalić
Enez Crnalić

Klupu Sofića je napustio 32-godišnji Enez Crnalić koji je na toj funkciji bio od početka prošle sezone, a sa ekipom iz Buturović Polja je napravio i zavidan rezultat pošto ih je uveo u “Ligu za prvaka”, te na kraju prvenstvo Bosne i Hercegovine okončao na petoj poziciji.

Kako je i sam Crnalić potvrdio za naš portal, do nastavka saradnje nije došlo, čime su potvrđena pisanja našeg portala od prije desetak dana.

Nisam se uspio dogovoriti sa čelnim ljudima u klubu, tako da neće doći do nastavka saradnje. Sofiću želim sve najbolje, a ja sam trenutno u potrazi za novom sredinom, već imam par ponuda, pa ću kroz narednih nekoliko dana izabrati ono što je najbolje po mene“, poručio je sada već bivši strateg MNK Sofić, Enez Crnalić, za naš portal.

On je prije postavljanja na trenrsku funkciju u Sofiću, bio igrač ove ekipe, te je jedan od najzaslužnijih pojedinaca za plasman ovog kluba u Premijer futsal ligu BiH.

Tokom svoje karijere bio je i reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Ekipu Sofića osim trenera, napustio je i najbolji strijelac Emir Milanović, koji će karijeru nastaviti u mostarskom Zrinjskom, te Emir Bunar i Sanjin Cerovina.

Facebook Comments

Facebook

More in Premijer futsal liga BiH