Connect with us

Vijesti

FK Akademac nastavlja sa razvojem futsala: Mjesec juni rezervisan za 2. Ljetni futsal kamp Akademac

Futsal klub Akademac iz Trebinja nastavlja sa razvojem futsala u Trebinju, ali i u okolnim mjestima Trebinja. Akademac i ove godine, u saradnji sa zvučnim imenima futsala Borkom Surudžićem, Tomislavom Bevandom, Ivicom Krsutlović, Vladimirom Milosavcem i Josipom Sutonom, organizuje 2. Ljetni futsal kamp Akademac.

Kamp će se ove godine održati od 16. do 22. jula, a prijave su otvorene sve do 10. maja, kada će biti zaključen spisak prijavljenih učesnika.

Za sve učesnike kampa obezbjeđen je smještaj, 3 obroka dnevno, izlet u Gradu Sunca, 2 treninga dnevno, 2 kompleta opreme za treniranje i dres za igranje.

Kamp je otvorenog tipa za sve uzrasne kategorije, a brojevi telefona za prijavu i za eventualne nejasnoće nalaze se na službenom plakatu iznad.

Također, vrijedi napomenuti kako Akademac broji 140 članova u svojoj futsal akademiji u Trebinju i Berkovićima. Klub je nakon osnivanja krenuo prvo u rad sa omladinskim selekcijama, a od ove sezone se takmiči i u seniorskoj futsal ligi.


Pored svih poteškoća u obezbjeđivanju termina i uslova za rad, u školi je vidan napredak i svakodnevno povećanje broja zainteresovane djece.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Vijesti