Connect with us

KMF Leotar

MATIJAŠEVIĆ I PETROVSKI POJAČALI TREBINJCE

KMF Leotar ‘Ocean Link’ iz Trebinja angažovao je prva pojačanja za novu sezonu u Premijer futsal ligi BiH.

Slaven Matijašević
Slaven Matijašević

Radi se o mladom reprezentativcu BiH, Slavenu Matijaševiću i o čuvaru mreže makedonske reprezentacije Antoniu Petrovskom, prenosi sport1.ba

20-godišnji Matijašević je aktuelni član U21 reprezentacije BiH a u dosadašnjoj karijeri nastupao je samo za KMF Čelinac, čiji je član bio od 2009. godine.

U razgovoru za naš portal potvrdio je prelazak u redove trebinjskog kluba i istakao svoje ambicije u novoj sredini.

Nakon ispadanja Čelinca iz Premijer futsal lige BiH u dogovoru sa čelnim ljudima kluba dogovorio sam sporazumni raskid saradnje. Imao sam nekoliko ponuda ali najkonkretniji su bili ljudi iz Trebinja i izabrao sam da pređem u Leotar. Klub iz Trebinja ima odličan igrački kadar i uz par pojačanja možemo biti veliki konkurenti u ligi, ambicije su naravno gornji dio tabele“, rekao je novi igrač Trebinjaca, Slaven Matijašević, za 4plus1.ba

Osim njega, u Trebinje je stigao i makedonski reprezentativni golman, 23-godišnji Antonio Petrovski. On je protekle sezone bio član Velesa, a branio je još boje KMF Železarec, KMF Gemidzi i KMF Skoplje.

Antonio Petrovski
Antonio Petrovski

Na izlaznim vratima kluba je Nikola Kašiković koji bi karijeru trebao nastaviti u Nevesinju, odakle je i došao u Leotar.

Facebook Comments

Facebook

More in KMF Leotar