Connect with us

Svijet

Nesvakidašnja situacija! Kroz medije saznao da selektor ne računa više na njega

Rok Mordej veliko je futsal ime u Sloveniji. Nažalost proteklih mjeseci vodio je bitku sa povredom koljena, te je to neko vrijeme izbavilo sa terean, ali vratio se Mordej.

U toku njegove povrede na klupi reprezentacije Slovenije desila se promjena. Tomislav Horvat postao je novi selektor futsal reprezentacije Slovenije, a upravo Mordej je kroz medije saznao da novi selektor ne računa više na njega, iako Mordej vjeruje da još uvijek može pomoći reprezentaciji.

Nisam očekivao da ću se ovako brzo oprostiti od reprezentacije Slovenije, a tu informaciju da ću sazati od novinara i ostalih reprezentativaca da novi trener više ne računa na mene. Naravno da sam želio igrati za reprezentaciju, mislim da imam kvalitetu i iskustvo s kojim bih još mogao pomoći Sloveniji, ali nažalost neki ‘ljudi’ su drugačijeg mišljenja. Tužno je kako je sve ispalo, ali to mi daje dodatni motiv da osvojim još mnogo trofeja u svojoj malonogometnoj karijeri!!! ???
Naravno da želim slovenskoj futsal reprezentaciji sve najbolje da se kvalificiraju na EP 2022, i naravno što manje povreda reprezentativcima! Lijep pozdrav”,
kazao je Mordej na svom Facebook profilu.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Svijet