Connect with us

KMF Nevesinje

NEVESINJCI I DRUGI PUT BOLJI OD MNK VJEKOSLAV ARAPOVIĆ

KMF Nevesinje večeras je odigrao još jednu pripremu utakmicu protiv MNK Vjekoslav Arapović. Baš kao i u utorak, Nevesinjci si upisali još jednu pobjedu, ovoga puta rezultat je bio 10:7.

KMF Nevesinje (arhiva)
KMF Nevesinje (arhiva)

U redovima nevesinjske ekipe nedostajali su Miloš Bulajić, Goran Prodanović, Srđan Kovačević, Nemanja Radovanović i golman Ognjen Romović.

Kao po običaju, priliku u domaćoj ekipi dobio je veliki broj igrača, a prave pripremne utakmice za Nevesinje kreću tek narednih dana.

Večeras je u redovima Nevesinja dominirao Miloš Bratić sa četiri pogotka, dva puta je mrežu Mostaraca tresao Miloš Prodanović, a jednom su se u strijelce upisali i Haris Golić, Srđan Drašković, Marko Vučetić, kao i Igor Trutina.

Nevesinjci u subotu gostuju kod znatno pojačanog FC Velež u Mostaru, dok će u srijedu, u istoj toj dvorani, biti gosti aktuelnom osvajaču duple krune u BiH, FC Mostar SG ‘Staklorad’.

PRIJATELJSKA: KMF NEVESINJE – MNK VJEKOSLAV ARAPOVIĆ 10:7
Sportska dvorana “Nevesinjka”, Nevesinje
Sudija: Siniša Čabrilo
Strijelci za KMF Nevesinje: Bratić 4, M. Prodanović 2, Vučetić, Drašković, Golić, Trutina

KMF Nevesinje: Jamina, Pudar, Bratić, Miličević, Trutina, Glogovac, Gutić, Pantić, Zečević, Golić, Drašković, M. Prodanović, Kalem, Đogić

Facebook Comments

Facebook

More in KMF Nevesinje