Connect with us

KMF Nevesinje

NEVESINJCI KRENULI SA PRIPREMAMA

Trener KMF Nevesinje, Zoran Buhovac, večeras je obavio prozivku igrača za predstojeću sezonu Premijer futsal lige BiH.

KMF Nevesinje
KMF Nevesinje

U Sportskoj dvorani “Nevesinjka” trener Buhovac izvršio je prozivku igrača i održao prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu.

Na prvom treningu u novoj sezoni prisustvovali su golmani Ognjen Romović i Borislav Jamina, te igrači Goran Prodanović, Miloš Bratić, Miljan Gutić, Igor Trutina, Miloš Prodanović, Dalibor Pudar i Miloš Zečević, a ono što posebno raduje trenera je povratak kapitena Marka Vučetića, koji je večeras odradio prvi trening nakon oporavka od povrede.

Vrijedi spomenuti da se trenažnom procesu priključio i mladi Aleksa Kalem, koji će kroz treninge sticati iskustvo i kroz par sezona biti aktivan igrač ove ekipe.

Opravdano su bili odsutni Ante Miličević, Miloš Bulajić, Miloš Pantić i Srđan Drašković.

Idućem treningu bi trebao da se priključi i još uvijek aktuelni član KMF Leotar ‘Ocean Link’, Nikola Kašiković, koji je već dogovorio povratak u Nevesinje ali je ostala još papirologija.

Trener Zoran Buhovac istakao je kako će ekipa raditi od pet do šest puta sedmično, a u planu je i nekoliko prijateljskih utakmica.

Kako saznajemo, u klubu se očekuje još nekoliko pojačanja do početka nove premijerligaške sezone.

U ovom prelaznom roku Nevesinjce je, za sada, pojačao samo dosadašnji igrač MNK Zrinjski, Miljan Gutić, a u narednih par dana očekuje se i zvanični dolazak Nikole Kašikovića.

Facebook Comments

Facebook

More in KMF Nevesinje