Connect with us

Svijet

FAZLINOVIĆ: AMBICIJE SU PLASMAN U DRUGI KRUG UEFA FUTSAL CUP-A

U srijedu s početkom od 21:15 sati aktuelni bh. prvak FC Mostar SG ‘Staklorad’ će odigrati prvi meč Preliminarne runde UEFA Futsal Cup-a u kojem za protivnika ima turski ArnavutkoyBeledyespor.

Mirsad Fazlinović
Mirsad Fazlinović

Igrači bh. šampiona spremno dočekuju utakmicu, a trener i direktor kluba Mirsad Fazlinovićvjeruje u pobjedu već na otvaranju.

Naše ambicije su plasman u drugi krug takmičenja i tako ćemo razmišljati od samog početka preliminarne faze. Dakle, na prvoj utakmici želimo pobijediti turskog predstavnika, te na pravi način najaviti drugi susret koji igramo dan kasnije. Kod igrača je primjetna velika želja za uspjehom i ja sam uvjeren da oni neće zakazati. Siguran sam i da ćemo na svim utakmicama imati veliku podršku s tribina“, izjavio je Fazlinović.

Iskoristio je priliku i zahvalio svima koji su dali doprinos da igrači Mostar SG ‘Staklorada’ imaju idealne uslove za rad tokom priprema za Preliminarnu fazu.

Uprava je uradila odličan posao, pa smo od početka imali sve preduslove za kvalitetan rad. U dvorani je urađeno mnogo posla, a osim ljudi koji su direktono uključeni u rad kluba, velike zasluge pripale su i Gradskoj upravi našeg grada“, dodao je Fazlinović.

FC Mostar SG 'Staklorad'
FC Mostar SG ‘Staklorad’

On će na raspolaganju za prvi meč imati sve igrače iz kadra, uključujući i pojačanja pristigla tokom ljeta, Anela Radmilovića, Nermina Kahvedžića, Sašu Babića i Bekira Hodžića. Ekipa će danas otputovati u karantin van grada.

Facebook Comments

Facebook

More in Svijet