Connect with us

KMF Tango

ČAMPARA IZVRŠIO PROZIVKU: DVA NOVA IMENA U SVLAČIONICI TANGA

Novi trener KMF Tango iz Istočnog Sarajeva, Mirko Čampara, večeras je izvršio prozivku igrača za predstojeću sezonu u Premijer futsal ligi BiH.

KMF Tango
KMF Tango

Među igračima koji su se odazvali prozivci pojavila su se i dva nova imena Dragiša Kenjić i Dragan Bjelica.

Iskusni 30-godišnji Kenjić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za KMF Slavija, dok je 27-godišnji Bjelica u protekloj sezoni nastupao za MNK DiaBiH iz Sarajeva.

Osim njih dvojice, novom treneru su se večeras odazvali Adnan Delihasanović, Božidar Curović, Borislav Otović, Slobodan Elez, Stefan Jokić, Amer Hadžić, Srđan Milošević, Dragan Ikonić, Ognjen Erić, Dejan Debelnogić i Aleksandar Šehovac.

Premijerligaš iz Istočnog Sarajeva večeras nije mogao obaviti trening, tako da je početak priprema prolongiran.

Zbog završetka radova na dvije sportske dvorani promorani smo odložiti početak priprema, s tim da smo igračima dali program kako će samostalno raditi dok ne dobijemo termine u dvorani. Za sada smo doveli dva pojačanja i intenzivno radimo na dovođenju još novih igrača koje ćemo ciljano tražiti po pozicijama. Predočili smo igračima plan i program onoga što ih očekuje, sigurno da je to paklen rad kombinovan sa prijateljskim utakmicama“, izjavio je novi trener KMF Tango, Mirko Čampara, u razgovoru za 4plus1.ba

Ekipu Tanga je u ovom prelaznom roku napustio Nemanja Knežević koji je pojačao redove vicešampiona BiH.

Facebook Comments

Facebook

More in KMF Tango