Connect with us

Svijet

REPREZENTACIJA MUP-A RS U DRUGOM KRUGU TURNIRA U ŠPANIJI

Reprezentacija MUP-a Republike Srpske bez većih problema plasirala se u drugi krug Međunarodnog turnira u malom fudbalu koji se održava u Majorci u Španiji.

Reprezentacija MUP-a Republike Srpske
Reprezentacija MUP-a Republike Srpske

Selekcija MUP-a Republike Srpske je grupnu fazu okončala sa samo jednim porazom, i to od predstavnika Češke, koji su u tom duelu iz samo jednog šuta na gol selekcije Srpske uspjeli da slave.

MUP RS je grupnu fazu završio sa gol razlikom 18-5, a pobjede su upisane protiv predstavnika Francuske (Reunion), Belgije, Holandije, Austrije i Italije.

U 1/4 finalu koje je na programu u nedelju, protivnik selekciji iz Republike Srpske trebao bi biti predstavnik Rusije, jedan od glavnih favorita za osvajanje turnira.

Vrijedi istaći kako su podršku reprezentaciji MUP-a Republike Srpske u dosadašnjim duelima pružali nekadašnji fudbaler Čelsija a sada prvotimac Olimpijakosa, Marko Marin, kao i nekadašnji fudbaler Sarajeva a sadašnji član Atromitosa, Miloš Stojčev.

Rezultati MUP-a RS iz grupne faze:

MUP RS – Reunion (Francuska) 3:0
MUP RS – Belgija 3:0
MUP RS – Holandija 3:2
MUP RS – Austrija 4:0
MUP RS – Češka 0:1
MUP RS – Italija 4:2

U Španiju pod zastavom MUP-a Republike Srpske otputovalo je 12 igrača, a to su: Borislav Šarić, Marijo Aladžić, Dejan Pavlović, Perica Trifković, Slobodan Radinković, Obrad Stojanović, Dragan Ćibić, Darko Krnojelac, Goran Amidžić, Dragan Verić, Nikša Gligić i Miloš Brkić.

Facebook Comments

Facebook

More in Svijet