Connect with us

HFC Zrinjski

TOMISLAV BEVANDA: MOGUĆE JE DA BUDEM TRENER IGRAČ

Samo dva dana nakon što je postavljen za prvog trenera MNK Zrinjski, Tomislav Bevanda, futsal reprezentativac BiH, za 4plus1.ba govorio je o svojoj karijeri, Zrinjskom, ali i futsalu u BiH.

Tomislav Bevanda
Tomislav Bevanda

Prva dilema koja se nametnula je, da li će Bevanda ostati i igrač ili će biti isključivo trener Mostaraca?

Rekao bih da nisam isključivo samo trener, ali ne bih mogao sada to potvrditi definitivno. Vidjet ćemo kako će proći pripreme i onda će biti potpuno jasno. Narednih mjesec dana će pokazati hoću li igrati“, rekao je na početku razgovora Bevanda.

Zrinjski nije posebno puno izmijenio igrački kadar, ali moglo biti novih imena u svlačionici.

Klub sue napustili jedino Mirko Hrkać i Miljan Gutić, a mi ćemo u narednih nekoliko dana znati hoće li biti pojačanja. Naravno da ima igrača koje bi volio vidjeti u dresu Zrinjskog, ali sve ovo oko mog postavljanja na mjesto trenera se odvilo malo kasno, pa će biti teško napraviti ekipu kakvu bi željeli“, tvrdi Bevanda.

Ambicije Mostaraca nikada nisu bile tavorenje u ligi, te su tako i ove godine kao ambiciju istakli visok plasman.

Svakako ćemo učiniti sve da budemo u konkurenciji za sam vrh. To su naše ambicije, a sve će zavisiti od igračkog kadra koji nam je na raspolaganju“, naglašava novi strateg Zrinjskog.

Premijer futsal liga BiH, posljednjih godina je donijela veliku borbu za trofeje, a sigurno je da postoji još prostora za dizanje kvaliteta takmičenja.

Liga je svakako napredovala iz sezone u sezonu. Po mom mišljenju taj napredak ide prilično sporo. Sigurno je da postoji još puno prostora za napredak i nadam se da će već ove sezone puno stvari ići uzlaznom putanjom“, rekao je na kraju razgovora za naš portal, Tomislav Bevanda.

Facebook Comments

Facebook

More in HFC Zrinjski