Connect with us

FC Centar

VICEŠAMPION CENTAR KRENUO SA PRIPREMAMA

Vicešampion Bosne i Hercegovine, MNK Centar iz Sarajeva, večeras je u Sportskoj dvorani “Ramiz Salčin” kreno sa pripremama za predstojeću sezonu.

Prozivka igrača MNK Centar
Prozivka igrača MNK Centar

Ekipa MNK Centar zvanično je počela pripreme za narednu sezonu, a ovog puta je stiglo i pojačanje u stručnom štabu. Dado Miličević, nekada golman reprezentacije Jugoslavije u malom fudbalu, radiće sa golmanima, i biti jedan od pomoćnih trenera.

Inače, prvog treninga je bilo pošteđeno nekoliko iskusnijih igrača, a utisak je da Centar nikada nije imao više mladih snaga na raspolaganju. Osim kostura tima, koji je već duže vrijeme u sarajevskom klubu, ovog puta je priliku da se dokazuje dobilo nekolicina mladih igrača, te su ravnopravno priključeni pripremama.

centar_trening

Kako kažu u Centru, svi će imati priliku da se kroz trening izbore za minutažu. Prema riječima ljudi koji vode klub, ambicije su jasne. Žele vratiti trofeje prvaka države i osvajača kupa u klupske vitrine.

Podsjećamo, od imena koje su Sarajlije angažovale u ovom prelaznom roku ističu se Emir Sipović i Nemanja Knežević, dok je ekipu napustio iskusni pivot Nermin Kahvedžić.

Facebook Comments

Facebook

More in FC Centar