Connect with us

MNK Kreševo

ZIROJEVIĆ NIJE TEŽE OZLIJEĐEN!

Malonogometni klub Kreševo nije dobro ušao u svoju drugu sezonu u Prvoj futsal ligi – grupa Jug. Kreševljaci su nakon uvodne pobjede nanizali dva poraza, kući protiv cazinske Bubamare i u gostima kod FC Velež.

Utakmica protiv Veleža po mnogočemu nije išla na ruku Kreševu. Otputovali su u Mostar bez dosta igrača, i bez ijednog golmana. Na gol je stao igrač Danijel Tomić. Kreševo je u toj utakmici usprkos solidnoj igri poraženo 2:0.

Prvi golman Kreševa i nekadašnji član Kmf Slavija i Kmf Tango Ognjen Zirojević debitirao je početkom novembra u pobjedi protiv Mostarskih kiša 9:1, pritom se upisavši i u strijelce. No, na zagrijavanju prije utakmice sa Bubamarom povrijedio je koljeno i preskočio i tu utakmicu i put u Mostar.

Na sreću, sjajni golman nije teže ozlijeđen. Pregledom je utvrđeno da bi s terena trebao izbivati 20-ak dana. Oporavak teče jako dobro i Zirojević bi trebao biti spreman za važne i teške utakmice protiv Sloge u Gornjem Vakufu i domaću utakmicu protiv MNK Dia BiH. Protiv Vogošće njegov nastup je upitan, no futsaleri Kreševa trebali bi bez većih problema riješiti ispit protiv Vogošćana, koji u tri kola jedini u ligi nemaju niti bod.

 

 

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in MNK Kreševo