Connect with us

FC Mostar SG

NASTAVLJA SE DOMINACIJA MOSTARA SG

Prvi susret osmog kola Premijer futsal lige BiH odigran je večeras u Mostaru, gdje je aktuelni šampion dočekao i KMF Brčko Zdravlje. Tristotinjak gledatelja moglo je uživati u dobroj predstavi oba tima, a bodovi ostaju u Mostaru.

FC Mostar SG ‘Staklorad’

Pogocima Semira Hodžića gosti su imali 0:2 već u osmoj minuti, no domaći su do kraja prvog poluvremena rezultat okrenuli u svoju korist. Prvo je Bošković zabio za 1:2 u 9.minuti, da bi Vesić u 14. i Aladžić u 15. minuti donijeli prednost Mostarcima.

Do kraja su još jednom zabili Aladžić i Vesić, a jedan je pogodak dodao i Saša Babić. Konačnih 6:3 postavio je Kahvedžić autogolom u 39. minuti. Valja spomenuti da su gosti imali i kazneni udarac u 35. minuti, no Buljubašić je promašio cijeli gol.

GOLOVI

0:1 S.Hodžić (7), 0:2 S.Hodžić (8), 1:2 Bošković (9), 2:2 Vesić (14.), 3:2 Aladžić (15), 4:2 Aladžić (25), 5:2 Babić (28), 6:2 Vesić (38), 6:3 Kahvedžić – autogol (39)

Mostar SG Staklorad: Sesar, Aladžić, De Souza, Bošković, Babić, Radin, Pavlović, Memić, Vesić, Kahvedžić, Gosto, Džemić i Šikalo

Brčko Zdravlje: Aleksić, Mirić, Ćulum, Buljubašić, Tanasković, Bahor, Milaković, Đuričić, S. Hodžić, Savić, Dodić, E. Hodžić i Tomić

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Mostar SG