Connect with us

MNK Brotnjo

Bevanda: Možda je najbolja opcija neki završi turnir

Nakon Rajića, Božovića i Mulahmetovića na red je stigao trener MNK Brotnjo, Tomislav Bevanda. Kako je pandemija koronavirus unijela velike probleme u sport, naš portal je odlučio porazgovarati sa svih 10 trenera Premijer ftsal lige BiH, te javnost informisati o mišljenjima trenera, kako okončati ovu sezonu.

Tomislav Bevanda

Četvrti trener od ukupno deset je legenda bh. futsala, Tomislav Bevanda, aktuelni trener MNK Brotnjo. Bevanda je na klupu Čitlučana stigao na početku drugog dijela sezone prvenstva.

Bevanda ističe kako bi najbolje bilo sačetaki još malo vremena, a onda probati naći najbolju opciju:

“Dobar dan prije svega. Mislim da ipak treba sačekati još malo da vidimo šta će biti, pa onda probati naći najbolju opciju. Naravno da bih najradnije da ovo što prije prođe i da završimo prvenstvo kako je i bilo planirano, ali ako to ne bude moguće, možda je najbolja opcija neki završi turnir u jednom gradu što se tiče borbe za prvaka.”

Dotakao se Bevanda i borbe za opstanak:

“Što se tiče borbe za opstanak, e tu iskreno ne vidim neko rješenje koje bi zadovoljio baš svaki klub. Ipak, zdravlje je najbitnije i trebamo se strpiti da sve prođe u najboljem redu, pa onda tražiti najbolje moguće riješenje što se tiče futsala”, kaže Bevanda.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in MNK Brotnjo