Connect with us

FC Mostar SG

Božović: Mostar SG će u narednoj sezoni pokazati da se titule osvajaju na terenu, a ne za zelenim stolom

Jučer je zvaničo spuštena zavjesa na Premijer futsal ligu BiH. Iako je do kraja ostalo još 3 kola i Play-off, NS/FS BiH se ipak odlučio na prekid.

Ivan Božović

Iako se još zvanično nisu oglasili iz FC Mostar SG ‘Staklorad’ mi smo kontaktirali glavnog trenera, Ivana Božovića, koji je izrazio nezadovoljstvo po pitanju odluke koju je NS/FS BiH donio.

Božović ističe kako oni koju su donijeli ovakvu odluku nisu znali o čemu odlučuju, te se nada kako je onima kojima je titula “poklonjena” bar malo neprijatno:

Svakome, ko imalo misli svojom glavom, jasno je da takmičenje koje se završava play off-om, ne može biti registrovano još pre završetka regularnog dela sezone i odigranih bar dva kruga takmicenja (domaćin i gost). Oni koji su doneli ovakvu odluku ili nisu ni znali o čemu odlučuju ili…

U ovom trenutku se osećam veoma loše i žao mi je i što sam deo ovakve futsal lige u BIH. Nadam se da je bar malo neprijatno i onima kojima je na ovaj način dodeljena (poklonjena) titula.
Korona virus je na neko vreme zaustavio futsal ligu BIH, ali je liga morala biti nastavljena ili suspendovana. Svaka druga odluka je skandalozna.
I pored svega što se trenutno dešava, Mostar SG će i dalje ostati najveći futsal klub u BIH. Siguran sam da ova skandalozna odluka neće poremetiti klub, već će ga dodatno ojačati, a Mostar SG će u narednoj sezoni pokazati da se titule osvajaju na terenu, a ne za zelenim stolom
”, za naš portal izjavio je Božović.

Još jednom napominjemo da je Takmičarska komisija, koja je zasijedala jučer, jednoglasno je izglasala da se prvenstvo u Premijer futsal ligi BiH ne nastavi, te da se ekipe, odnosno prvak i putnici u niži rang proglase na osnovnu trenutnog stanja. Izvršni odbor je kasno sinoć tu odluku i potvrdio.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Mostar SG