Connect with us

FC Mostar SG

Božović: Sada je nezahvalno govoriti o rešenjima

Potragu za najboljim rješenjm kako okončati ovu sezonu, najvišeg ranga bh. futsala nastavili smo razgovor sa Ivanom Božoviće, srbijanskim stružnjakom na klupi FC Mostar SG ‘Staklorad’.

Nakon razgovora sa Predragom Rajićem, trenerom FC Salines, na red je došao Ivan Božović, drugi od ukupno deset trenera Premijer futsal lige BiH.

Božović je na kormilo mostarskog prvaka stigao na početku drugog dijela sezone, a trenutno zauzima drugu poziciju, sa dva boda manje za vodećim Salinesom, ekipom koja je izborila finale Kupa preko Božovićeve ekipe.

Iskusni Božović za naš portal istiže kako je sad nezahvalno pričati o rješenjima kako okončati ovu sezonu, ali kako vjeruje da će NS/FS BiH u saradnji sa UEFA-om pronaći najbolje rješenje:

“Ne znam šta bih rekao za ovo stanje. Prvo treba sačekati da pandemija počne da prolazi, a onda razmišljati kako rešiti situaciju. Sada je nezahvalno govoriti o rešenjima, ako ne znamo koliko će ova kriza trajati. Savez će sigurno u saradnji sa UEFA-om imati pripremljene opcije kako nastaviti i završiti takmičenja u ovoj sezoni. Sada treba biti disciplinovan i poštovati uputstva lekara. Zdravlje je na prvom mestu”, izjavljuje Božović.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Mostar SG