Connect with us

FC Mostar SG

Galić: Nikakvi osobni interesi ne bi smjeli utjecati na donošenje konačne odluke

Nastavak Premijer futsal lige BiH i dalje je pod upitnikom. Gotovo dva i pol mjeseca prošlo je od posljednih prvesntvenih susreta, a pandemija je ligu zaustavila na petnaest odigranih kola.

Momčadi su kroz ovo vrijeme trenirale po progamima svojih klubova kod kuće, a još nije poznato kada bi mogli krenuti ekipni treninzi u dvoranama.

“Do nas igrača dolaze razne informacije o nastavku treniranja i igranja, ali ništa konkretno i službeno. Prema nekim ifnromacijama ovaj nadolazeći tjedan je ključan za donošenje konačne odluke”, kaže za hercegovina.info Stanislav Galić vratar FC Mostar Stari Grad Staklorad i čuvar mreže reprezentacije BiH.

Koliko se uspjela zadržati forma kroz vrijeme pandemije?

“Dosta kvalitetno se provodilo ovo vrijeme za treniranje. Imali smo na tjednoj razini plan i program od trenera Božovića, a dosta igrača je koristilo razne trenere i svoj način treniranja na održavanju fizičke kondicije. No, ipak znamo da ništa ne može zamijeniti igru s lopotom i nadamo se što prije povratku na teren.”

U aktuelnom prvaku nadaju se da će se prvenstvo nastaviti:

“Mi se nadamo nastavku i zaključivanju ljestvice po učinjenom na terenu, to je jedino prvaedno i ispravno. Mislim da bi svaki pojedinac koji misli dobro na naš futsal, trebao biti za nastavak natjecanja i mislim da nikakvi osobni interesi ne bi smjeli utjecati na donošoenje konačne odluke”, ističe Galić.

Što ako se ipak prvenstvo prekine i Mostar Stari Grad izgubi nastup u Europi?

“Mi ne mislimo da će ici stvari u tome smjeru i nadamo se najbolje to jest nastavaku. Klub će poštivati sve odluke Saveza, a ako se nastavi i bude netko od nas bolji na terenu mi ćemo pružiti ruku i čestita“, kazao je Stanislav Galić za hercegovina.info.

Izvor: hercegovina.info

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Mostar SG