Connect with us

HFC Zrinjski

JOSIP BOŠKOVIĆ: ODLUČIO SAM UĆI U NOVE IZAZOVE I POSTATI PRVAK SA ZRINJSKIM

HFC Zrinjski danas je zvanično krenuo sa priprema za novu sezonu u Premijer futsal ligi BiH. Šef stručnog štaba Nikola Tomičić, koji je ujedno i povratnik u redove mostarskog Zrinjskog, danas je sa svojim pomoćnicima obavio prozivku novih i starih igrača.

Tim povdom porazgovarali smo sa novim/starim igračem Plemića, Josipom Bošković.

Danas ste odradili prvi trening sa ekipom Zrinjskog, kako si se uklopio s obzirom da si povratnik u redove Plemića?

Odradjen je prvi trening, i sve je super proslo, igrace sve poznajem tako da sam se dobro uklopio.. Da povratnik sam u reeove Zrinjskog, nastupao sam 2014/2015 i 2015/2016 osvojio 2 kupa, prešao u Stari Grad osvojio 2 naslova prvaka i jedan kup, i tako ove godine sam odlučio ući u nove izazove i postati prvak sa Zrinjskim.

Vjerujete li da sa iskusnim Tomičićem, sa pojačanjima koja su došla možete napraviti povijesni rezultat, a to je postati prvak države?

S ovakvim trenerom, s nas 4,5 pojačanja sto smo došli i ozbiljnim radom nadam se da možemo doći do naslova prvaka, što bi mnogo značilo za ovaj klub, jer slave 10 godina osnivanja.

Bošković Josip, Ivanković Ivan. Vlaho Roman povratnici su u redove mostarskog Zrinjskog, dok je kao pojačanje došao Zelenika Mile mladi i jako perspektivni igrač.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in HFC Zrinjski