Connect with us

MNK Seljak

Krezo: Pred nama je utakmica koju ne smijemo izgubiti

Naredni Je trener MNK Seljak, te selektor bh. futsal reprezentacije, Ivo Krezo, kazao nam je svoje mišljenje, koje je najbolje rješenje za okončati sezonu u Premijer futsal ligi BiH.

Ivo Krezo

Ivo Krezo, trener MNK Seljak Livno, naredni je trener koji je našim čitaocima iznio svoje mišljenje o najboljem rješenju za okončati sezonu u Premijer futsal ligi BiH.

Krezo ističe da je teško u ovim trenucima razmišljati o futsalu, te da ovu utakmicu ne smijemo izgubiti:

“Teško je sad razmišljati o futsalu, kad je pred nama utakmica koju ne smijemo izgubiti, a to je utakmica protiv koronavirusa.

Naravno da bih volio što se tiče prvaka i ispadanja iz lige riješi na parketu, ali moramo biti svjesni da je zdravlje igrača i sviju nas najvažnije.

Završetak lige na ovaj način bit će teško završiti, možda da se odigra neki skraćeni Playoff za prvaka, a da niko ne ispada, tj. da se liga proširi na dvanaest klubova, i da se naprave dvije druge lige.

Ja vjerujem da NS/FS BiH i takmičarska komisija neće brzati s odlukama, i da će donijeti ispravno rješenje.

I svima bi nam preporučio, da bi ovu utakmicu protiv koronavirusa dobili, moramo biti odgovorni i slušati preporuke stručnjaka i kriznog stožera, uz preporuku: OSTANI DOMA! Lijep pozdrav”, izjavljuje Krezo.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

Premijer liga

PosClubPWDLFAGDPts
1FC Salines5410308+2213
2FC Mostar SG4400234+1912
3MNK Brotnjo43012815+139
4FC Centar43012011+99
5MNK Kaskada51221520-55

More in MNK Seljak