Connect with us

FC Mostar SG

MOSTAR SG ‘STAKLORAD’ KRENUO SA PRIPREMAMA ZA DOMAĆE PRVENSTVO

Nakon deset dana odmora igrači aktuelnog bh. prvaka, FC Mostar SG ‘Staklorad’ danas su započeli pripreme za drugu fazu UEFA Futsal Cup-a i početak sezone u domaćem šampionatu.

Pripreme FC Mostar SG 'Staklorad'
Pripreme FC Mostar SG ‘Staklorad’

Treneru Mirsadu Fazlinoviću odazvali su se svi igrači izuzev Saše Babića koji je odsutan zbog obaveza u reprezentaciji Hrvatske, te golmana Bekira Hodžića.

Fazlinović je zadovoljan formom igrača koji su danas trenirali.

Odmor im je nakon ljetnih priprema i preliminarne faze dobro došao. Došli su svi dobro raspoloženi i u dobrom fizičkom stanju. Rad nastavljamo u narednim danima“, izjavio je Fazlinović.

Treninzi će se tokom sedam narednih dana odvijati u Mostaru, a nakon toga slijedi odlazak na Vlašić gdje će Mostarci provesti deset dana i odigrati dvije prijateljske utakmice. Prvi protivnik je Split Tommy, a ime drugog biće poznato u narednim danima.

Vrijedi spomenuti da se treninzima priključio Samir Gosto koji bi u narednim danima trebao potpisati ugovor, a o tome ste više mogli pročitati na našem portalu tokom današnjeg dana.

Samir Gosto
Samir Gosto

Podsjećamo, ekipu Starog Grada u ovom prelaznom roku pojačali su golman Bekir Hodžić, koji je po saznanjima našeg portala već na izlaznim vratima, te Saša BabićNermin Kahvedžić, Mirko Hrkać i mladi Samir Gosto.

Klub su napustili Vedran MarićTarik Tinjak i Marin Šunjić.

Facebook Comments

Facebook

More in FC Mostar SG