Connect with us

Vijesti

NA FUTSAL SCENI BiH SE POJAVIO NOVI KLUB IZ LIVNA-MNK ČULIN MLIN

Dana 22.03.2018. u Livnu osnovan je malonogometni klub MNK ČULIN MLIN.

Nakon dugo godina skinuta je paučina sa staroga mlina koji se pokrenuo i opet melje kao nekada. Svjedoci smo da je uspjeh ekipe Čulin Mlin iz zlatnih 1970. – 1980. godina nadaleko poznat. Imena starih igrača poput braće Mirana i Zlatka Dalić, Bore Matan, Nike Čeko, Želje Krišto, Draško Pavić, Nevenko Krišto – Beba, Šime Bandov, Davor Vujeva, Ante Miše, Miroslav Ćiše Ištuk i ostalih ikona iz zlatne ekipe poticaj su nam za kvalitetan rad i stvaranje novih mladih igrača.

Imena koja čine organizacijska tijela kluba SU:

Predsjednik kluba je gosp. Neven Salapić.

Predsjednik osnivačke skupštine kluba je stari igrač gosp. Željo Krišto.

Predsjednik skupštine je gosp. Davor Vujeva.

Upravu kluba MNK ČULIN MLIN čine: Zdravko Krišto, Ivan Barišić, Marin Perković, Branko Salapić, Pere Krišto, Ivan Krešo i Marin Krišto.

Tajnik kluba je gosp. Antonio Džeko.

Trener kluba je također stari igrač i golman ekipe Čulin Mlin, donedavni selektor futsal reprezentacije BiH, legenda sporta na ovim krajevima gosp. Boro Matan.

Fizioterapeut kluba je gosp. Marin Krišto

Svi koji se žele učlaniti u MNK Čulin mlin mogu to učiniti uz naknadu od 20 KM, a članovi kluba uživati će razne pogodnosti o kojima će iz kluba više informacija objaviti uskoro. Cilj kluba je promocija futsala u Livnu i šire, te razvijanja mladih igrača.

MELJE, MELJE ČULIN MLIN !

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Vijesti