Connect with us

Premijer futsal liga BiH

Osmo kolo Premijer futsal lige BiH: Prvak domaćin Hercegovini, Policajac dočekuje Slogu, Salines u Čitluku

Predstojećeg vikenda igraju se mečevi 8. kola Premijer futsal lige BiH.

Predstojećeg vikenda na rasporedu su mečevi 8. kola Premijer futsal lige BiH. Četiri utakmice igraju se u subotu, a jedna u nedjelju.

Osmo kolo u Banjaluci će otvoriti KMF Policajac i MNK Sloga. Banjalučani su u prošlom kolu poraženi u Širokom Brijegu od Hercegovine, dok je Sloga na svome terenu pobijedila Doboj. Ovaj meč se igra u subotu od 15:30h.

Od 16:30h u subotu će Brotnjo biti domaćin Salinesu. Čitlučani su u prethodnom kolu pobijedili Kaskadu u Gračanici, dok je Salines u gradskom derbiju bio bolji od Bosne Kompred.

Dvije utakmice u subotu će početi u 19:00 sati. Aktuelni prvak, Mostar SG, će biti domaćin Hercegovini iz Širokog Brijega, dok će Doboj biti domaćin Kaskadi. Mostarci su u prethodnom kolu pobijedili Sarajevo, a Hercegovina je bila bolja od Policajca. Doboj i Kaskada su u prošlom kolu pretrpjeli poraze. Doboj je poražen od Sloge, dok je Kaskada od Brotnja.

Osmo kolo, u nedjelju, u Sarajevu će zatvoriti GFC Sarajevo i MNK Bosna Kompred. Ovaj meč se igra od 19:30h uz direktan prenos na stranici GFC Sarajevo.

SD Skenderija – Mala dvorana, SarajevoGFC SARAJEVOMNK BOSNA KOMPRED
GRADSKA DVORANA, ČitlukMNK BROTNJOFC SALINES
OŠ Radoje Domanović u Osječanima, OsječaniFUTSAL KLUB DOBOJMNK KASKADA
Dvorana Borik, Banja LukaKMF POLICAJACMNK SLOGA GORNJI VAKUF
USRC MIDHAT HUJDUR, MostarFC MOSTAR SG STAKLORADMNK HERCEGOVINA


Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Facebook

More in Premijer futsal liga BiH