Connect with us

FC Salines

Predrag Rajić za 4plus1.ba: Dogovor je trajao svega par minuta

Predrag Rajić, novi trener Salines Tuzla Citya govorio je za naš portal nakon dolaska u Tuzlu, te o ambicijama, igračkom kadru i ciljevima njegovog novog kluba.

Predrag Rajić

Nakon dolaska u Tuzlu, te potpisivanja ugovora sa FC Salines Tuzla City, Predrag Rajić govorio je za naš portal o njegovim ambicijama i ambicijama kluba, igračkom kadru i konkurenciji.

“Praktički dogovor je trajao svega par minuta. Kada mi je Uprava Salines Tuzla Citya kazala njihove ciljeve, jednostavno sam pristao na saradnju, jer su moji ciljevi bili isti.”

“Mi ćemo se u sezoni koja je pred nama boriti, ne možemo odmah kazati da želimo postati prvaci, te da smo glavni konkurenti kada je tu Mostar SG, koji je prethodni godina izgradio ime ovdje u Bosni, te je zasigurno glavni konkurent, ali mi ćemo trudom i radom to pokušati preokrenuti u svoju korist. Trudit ćemo se približiti Mostar SGu, i pokušati u nekom narednom periodu stići do titule prvaka, odnosno duple krune.”

“Što se tiče igračkog kadra, 2. septembra je zakazan prozivika, do tad bi trebali u svom rosteru imati još minimalno dva zvučna imena, a možda čak i tri, uz Kahvedžića koji je stigao u ekipu.”


Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

Premijer liga

PosClubPWDLFAGDPts
1FC Salines5410308+2213
2FC Mostar SG4400234+1912
3MNK Brotnjo43012815+139
4FC Centar43012011+99
5MNK Kaskada51221520-55

More in FC Salines