Connect with us

FC Mostar SG

Saopštenje kapitena FC Mostar SG ‘Staklorad’, Marija Aladžića

Na adresu našeg portala stiglo je saopoštenje kapitena akutelnog bh. prvak FC Mostar SG ‘Staklorad’, Marija Aladžića, koji se je odlučio obratiti javnosti i Upravo kluba povodom ispadanja iz Kup-a BiH i poraza u derbiju od HFC Zrinjski.

Marijo Aladžić

Aladžić se ovim putem u ime cijele ekipe FC Mostar SG ‘Staklorad’ izvinjava svojim navijčima i Upravi na lošim rezultata u zadnje dvije utakmice, te najavljuje kako će još jače krenuti u nastavak prvenstva i titulu zadržati kod sebe.

“Mi smo svejesni da smo u zadnje dvije utakmice podbacili, naravno kao ekipa kad smo pobijeđivali i osvajali osvajala je ekipa tako i sad kad smo podbacili. Mi ni u jednom trenutku nismo pomislili na loš dan pojedinaca nego čitave ekipe. Mi se ovim putem izvinjavamo svim nasim navijačima i Upravi kluba na dva podbačaja, mi smo svjesni da smo zaslužili da budem kažnjeni kao ekipa, ne pojedinac nego kao ekipa i mi ćemo svaku kaznu prihvatit i krenuti još jače i intezivnije u treniranje i borbu za titulu koju sam uvjeren da ćemo je donijeti u klub, na slavlje i našim navijačima i članovima Uprave i nama samim”.


Pridružite se našoj Viber zajednici i pratite sva dešavanja iz svijeta futsala u BiH i šire klikom na označeno polje ispod.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Mostar SG