Connect with us

Kup BIH

(ZVANIČNO) Polufinalne utakmice KUP-a BiH bez publike

Krovna kuća bh. fudbala na današnjoj telefonskoj sjednici donijela je odluku kako će se utakmice polufinala KUP-a BiH igrati bez publike, ali i naredna dva kola Premijer futsal lige BiH.

Korvna kuća bh. fudbala danas je na telefonskoj sjednici donijela zvaničnu odluku kako će se utakmice polufinala KUP-a Bosne i Hercegovine, te utakmice 16. i 17. kola Premijer futsal lige BiH odigrati bez publike, u cilju zaštite od Korona virusa.

U prilogu vam donosimo zvanično saopštenje Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH:

“U cilju prevencije širenja korona virusa, a slijedeći preporuke nadležnih zdravstvenih ustanova kao i vladinih institucija u BiH, Komitet za takmičenje NS/FS BiH je na telefonskoj sjednici održanoj danas donio odluku da se utakmice 23. i 24. kola BH Telecom premijer lige BiH igraju bez prisustva gledalaca.

Bez publike će se igrati i susreti 16. i 17. kola Premijer omladinske lige BiH (U19), 22. kola Premijer omladinske lige BiH (U15 i U17), 1. kola Elitne i razvojne lige BiH, 12. i 13. kola Premijer ženske lige BiH (seniorke i kadetkinje) i pretkola KUP-a BiH za sezonu 2019/20, 16. i 17. kola Premijer futsal lige BiH i utakmice polufinala KUP-a BiH u futsalu.”

Polufinalne utakmice KUP-a BiH moći ćete uživo gledati u Viber grupi našeg portala, dok ćemo za utakmcie 16. i 17. kola Premijer futsal lige BiH vas blagovremeno obavijestiti.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Kup BIH