Connect with us

FC Salines

TEŠKA POBJEDA SALINESA PROTIV NEVESINJA

U okviru 16.kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine u Mejdanu su se sastale domaća ekipa Salinesa i gosti ekipa KMF Nevesinje. U jednoj zanimljivoj utakmici slavila je domaća ekipa rezultatom 5:3(2:2).

Poveli su domaći golom Denisa Isanovića u 14.minuti, da bih gosti par minuta kasnije preko Antuna Miličevića poravnali na 1:1. Nije dugo trajala radost gostujućih fudbalera, a već idući napad Denis Isanović, pogađa za 2:1, igrala se 18.minuta. Ahmet Husnić sa zvukom sirene pogađa za 2:2, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu igralo se čvrsto sa obije strane a Denis Isanović u 27.minuti ponovo donosi prednost domaćoj ekipi. Ekipa Nevesinja poslije primljenog gola propušta par izglednih šansi, da bih Mirko Marinković u 33.minuti doveo domaće fustalere u prednost od 4:2, poslije toga i jedna i druga ekipa igrale su otvoreno a Antun Miličević pogađa za 4:3 u 37.minuti. Krenuli su gosti po izjednačenje, i pogodili prečku, međutim i sjajni golman domaćih je intervenirao odlično u par navrata.

Tačku na i u ovom susretu stavlja Mirko Marinković u zadnjoj minuti susreta i velikih 5:3 na kraju susreta i izuzetno važne bodove za domaći tim.

 

Izvor: sportsport.ba

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Salines