Connect with us

Premijer futsal liga BiH

Desetkovani Policajac na krilima Pavlovića osvojio bod u Sarajevu

U sarajevskoj Skenderiji sinoć je odigrana derbi utakmica 4. kola Premijer futsal lige BiH. GFC Sarajevo bio je domaćin KMF Policajac, a utakmica je završena podjelom bodova, 5-5.

Sinoć je u maloj dvorani sarajevske Skenderije odigrana derbi utakmica 4. kola Premijer futsal lige BiH između GFC Sarajevo – KMF Policajac.

Utakmica je završena bez pobjednika, 5-5, iako su domaći futsaleri imali prednost od 2-0, 4-1 i 5-2, ali gostujući futsaleri na krilima, iskusnog Dejana Pavlovića sa viškom igrača u polju uspjeli su stići taj zaostatak, te tako sa sobom ponijeti, zasluženi, bod u Banja Luku.

Za domaću ekipu (Sarajevo) dva puta je pogađao N. Hodžić, a po jednom su se u strijelce upisali Handžić, Hršumović i Petak.

Pored iskusnog Pavlovića, koji je mrežu domaćih tresao dva puta i Vučić je mrežu Delihasanovića pogodio dva puta, te jednom Džombić.

Vrijedi istaknuti i to kako je golman domaćih Adnan Delihasanović sa par interevncija pokazao još jednom kako se radi o vrlo dobrom golmanu, te da Sarajevo ne treba brinuti o golmanskoj poziciji.

Obje ekipe nakon četiri odigrana kola imaju po dvije pobjede, jedan poraza i jedan neriješen rezultat.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Premijer futsal liga BiH