Connect with us

Premijer futsal liga BiH

KASKADA I SALINES PODIJELILI BODOVE U GRAČANICI

U punoj Gradskoj dvorani “Luke” u Gračanici su se u premijernoj utakmici 3,kola najjače lige BiH sastali domaća Kaskada i tuzlanski Salines. Obe ekipe su do sada bile neporažene, a tako je ostalo i poslije ovog kola.

Gosti su vodili četiri puta ali se domaći nisu predavali, pa su na kraju uspjeli sačuvati bod. Husejnović Ibrahim je pogodio tri minute prije kraja za konačnih 4:4 sa 10metara. Kod gostiju je najefiskaniji bio Ivanković Srđan sa dva postignuta gola.

KASKADA-SALINES  4:4  (2:2)

Igralište: GRADSKA DVORANA “LUKE”    Gledatelja: 500

GOLOVI

0:1  Ivanković   6.minut

1:1  Husejnović   17. min

.1:2  Buljubašić    20. min.

2:2 Došlić  20. min.

2:3  Džombić   22.min.

3:3 Huskanović    28.min.

3:4  Ivanković  32.min.

4:4  Husejnović  (10m) 37.min

KASKADA : Krdžić Ulfet,Spahić Šaban,Džinić Emir,Mujanović HasanDemirović AdelGazibegović NerminAlibegović DemirKakeš Majid Spahić BilalHusejnović Ibrahim,Došlić Mirnes,Krdžić Ulfet,Huskanović

SALINES: Hodžić Bekir,Ivanković Srđan,Isanović Denis,Ramić Maid,Džombić Vladimir, Milanović Darko,Buljubašić Sead,Marinković Mirko,Hasić Amar,Jusić Haris,Idriz Tarik,Imširović Deni,Marković Igor

 

Pomalo iznenađujuće ove dve ekipe se trenutno zauzimaju prve dve pozicije na tabeli.Kaskada u sledećem kolu gostuje kod Centra u Sarajevu, dok Salines dočekuje MNK Seljak.

FOTO : Salines/Facebook

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in Premijer futsal liga BiH