Connect with us

FC Mostar SG

Radmilović za 4plus1.ba: Cilj sa FC Mostar SG je dupla kruna

Prije nekoliko dana odjeknula je transfer bomba, pošto je kapiten reprezentacije BiH i dosadašnji kapiten višestrukog prvaka BiH FC Centar, Anel Radmilović, dogovorio saradnju sa aktuelnim prvakom države, FC Mostar SG ‘Staklorad’.

Anel Radmilović

Ovaj transfer je privukao dosta pažnje, jer je riječ o trenutno jednom od najboljih bh. futsal igrača i ponajboljem igraču Premijer futsal lige BiH.

Anel Radmilović je osim za Centar, u svojoj karijeri nastupao i za KMF Tango iz Istočnog Sarajeva, te tadašnjeg hrvatskog prvaka MNK Nacional iz Zagreba, a kao što smo rekli aktuelni je kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Tokom igranja UEFA Futsal Cup-a oblačio je i dres upravo FC Mostar SG ‘Staklorad’, a sada će to učiniti ponovo, i to zvanično.

U razgovoru za naš portal, povodom prelaska u novi klub, Radmilović nam je rekao da se dugo radilo na ovom transferu, te da je on konačno i realizovan.

Dugo se radilo na ovom transferu i evo napokon je ralizovan. Sve ovo se završilo zahvaljujući Upravi kluba iz Mostara koji nisu odustajali od mene“, izjavio je novi prvotimac FC Mostar SG ‘Staklorad’ za 4plus1.ba

Dotakao se i ambicija u novom klubu.

Ambicije su jasne sa ovakvom ekipom, a to je dupla kruna i prolazak među 16 najboljih ekipa u Evropi. Dobro se poznajem sa igračima u novom klubu pa će mi biti lako da se naviknem na novu sredinu“.

Kao dosadašnji kapiten FC Centar, Radmilović je iskoristio priliku i da se zahvali ljudima iz ovog sarajevskog kluba.

Želim da se zahvalim i Upravi FC Centar gdje sam proveo četiri nezaboravne sezone, bilo je i lijepih i loših trenutaka, ali dosta više ovih prvih. Također bih iskoristio priliku da se zahvalim i saigračima bez kojih sigurno ne bih imao ovakav uspjeh u karijeri“, završio je Radmilović u razgovoru za naš portal.


Pridružite se našoj Viber zajednici i pratite sva dešavanja iz svijeta futsala u BiH i šire klikom na označeno polje ispod.

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in FC Mostar SG