Connect with us

HFC Zrinjski

RUTINSKA POBJEDA ZRINJSKOG PROTIV BANOVIĆA

HFC Zrinjski je u okviru redovnog kola Futsal Premijer lige ugostio ekipu Banovića, a rezultat je na kraju bio i više nego uvjerljiv u korist domaćina koji je pobijedio s 8:2.

Zrinjski je već u 3. minuti poveo preko Sutona, da bi samo minutu kasnije zabio Sarić. Pogodaka nije bilo sve do 10. minute kada je za goste nakon lijepe solo akcije zabio Mujić. Banovići su se dobro nosili s favoriziranim Zrinjskim. Ipak u 17. minuti Zrinjski je preko Sesara, nakon lijepog poteza, zabio za 3:1. U 20. minuti gosti su ostali bez vratara koji je kao zadnji igrač svoje momčadi loptu nepropisno zaustavio rukom.

U nastavku je Zrinjski brzo zabio novi pogodak preko Vukše za 4:1. Nakon toga su Mostarci mogli igrati mirnije. Ipak Banovići su preko Čamrkovića postavili rezultat 4:2. Drežnjak je uputio jak šut na gol protivnika, a Avdić je skrenuo loptu u protivničku mrežu (5:2). Vukša je počeo jednu lijepu akciju u 34. minuti koju je nakon pasa sa Sesarom završio golom za 6:2. U 36. minuti Sesaru se isplatila požrtvovnost. Oduzeo je loptu zadnjem igraču Banovića i rutinski zabio 7:2. Nakon još jedne dobre akcije Sušac je zabio za konačnih 8:2.

 

Facebook Comments
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook

More in HFC Zrinjski